Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

Ο κάμπος, ο κόσμος

New Ο κάμπος, ο κόσμος Πολιτική - Οικονομία

Με το βιβλίο El Campo el mundo ο Τάκης Λαϊνάς μας παραδίδει πολύτιμη παρακαταθήκη. Στη μικρή επαρχιακή πόλη των Λεχαινών, στην αγροτική Ηλεία, εκεί όπου κυριαρχεί ένας κόσμος-κάμπος, η μνήμη όχι μόνο δεν λοβοτομείται, τουναντίον γονιμοποιείται και αναδιπλώνεται για να εξασφαλίσει τη συνέχεια...

Το βιβλίο περιλαμβάνει κείμενα που δημοσιεύθηκαν από το 2001 μέχρι και το 2011 στις εφημερίδες Ελεύθερο ΒΗΜΑ της Ηλείας, Παρατηρητής της Θράκης, και στην αθηναϊκή ΑΥΓΗ.

Κείμενα που τα χαρακτηρίζει εκτός από την ιδιαίτερη γραφή του συγγραφέα, τρυφερότητα, χιούμορ, νοσταλγία, κοινωνική ευαισθησία, κυρίως όμως, πολιτικός στοχασμός.

Βιβλίο
ISBN978-960-99122-9-7
Αριθμός Σελίδων152
ΕπιμέλειαΕλένη Σκάβδη
ΣυγγραφέαςΤάκης Λαϊνάς
Σχήμα Βιβλίου14 x 20,5

Ο Τάκης Ν. Λαϊνάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στα Λεχαινά. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και δραστηριοποιείται σήμερα στο ελεύθερο επάγγελμα.

Ενεργό μέλος της ηλειακής κοινωνίας, εκλέχτηκε δυο φορές νομαρχιακός σύμβουλος Ηλείας και μια φορά δημοτικός σύμβουλος Λεχαινών.

Είναι μέλος της Ένωσης Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ) και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Λεχαινών «Αντρέας Καρκαβίτσας» στον οποίο διετέλεσε και πρόεδρος.

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

  • Κωδικός Προϊόντος: 978-960-99122-9-7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 15,00€